BELLA PIAZZA FERIELEJLIGHED ORLANDO PRAKTISK INFO KALENDER GÆSTEBOG KONTAKT OS

Dansk              English


Cocoa Beach ligger blot en times kørsel øst for Orlando, og dermed den kortes vej til en tur på stranden. Her er der mulighed for vandsports aktiviteter samt en tur på havet med fiskestangen. Derudover byder Cocoa Beach også på shopping samt golf. Cocoa Beach ligger et stenkast fra Kennedy Space Center

Cape Coral ligger direkte ud til den Mexicanske Golf på vest siden af Florida, tæt på de fantastiske øer Sanibel og Captiva samt den eksotiske strand Ft. Myers Beach. Her kan du nyde synet af delfiner der leger i vandet og pelikaner som altid er på jagt efter småfisk. Denne familievenlige by er med dens 340 solskinsdage det perfekte sted for afslapning, oplevelser, vandsportsaktiviteter samt golf.

Sanibel og Captiva. På øerne Sanibel og Captiva er et yndet sted for samlere, der kigger efter spændende og farverige muslingeskaller, sneglehuse og konkylier, som bølgerne skyller op i sandet. Det er ganske enkelt et af de bedste steder i verden at samle smukke ting på stranden - især hvis man går på opdagelse umiddelbart efter højvande.

Sanibel Island er noget så uamerikansk som et sted uden neonlys, temaparker og billige strandbarer. Med andre ord er Sanibel Island et lækkert tilflugtssted for dem der har fået rigeligt af den amerikanske stil. Her er der lavet særlige regler for skiltning, ingen bygninger må være højere end palmerne og motorstøj fra vandaktiviteter er bandlyst ved kysten.

Copyright 2020 Florida lejlighed
 
      Startside        Kalender        Kontakt os