BELLA PIAZZA FERIELEJLIGHED ORLANDO PRAKTISK INFO KALENDER GÆSTEBOG KONTAKT OS

Dansk              English


Vil du have det optimale ud af din ferie i Florida bør du leje en bil. Billeje findes i mange forskellige prisklasser, men det du bør sikre dig når du lejer en bil er, at du har de nødvendige forsikringer. Der findes mange forskellige hjemmesider, hvor du selv kan booke leje af bil. Blandt andet kan du på mange af de samme hjemmesider, som du kan booke flybilletter, også booke din udlejningsbil.

Selv har vi benyttet www.e-biludlejning.com som varmt kan anbefales. Bilen bookes hjemmefra og når du ankommer til Orlando lufthavn er det bare at følge skiltene, biludlejning findes lige uden for ankomsthallen.

At leje bil i Florida er meget enkelt. Hvis du har brug for et vejkort, spørg efter et hos biludlejningsselskabet i forbindelse med afhentningen af bilen. Vejkortene er som regel gode, vejene er godt skiltet, så det er bare "der-ud-af".

E-biludlejning
E-biludlejning er ligesom Auto Europe en engelsk formidler af udlejningsbiler uden at have egen bilpark. Firmaet har i stedet samarbejdsaftaler med amerikanske biludlejningsselskaber som Dollar, Thrifty, Alamo, National, m.fl.
E-biludlejning har ry for at have nogle af markedets billigste udlejningspriser, især på det amerikanske marked. Firmaets supportere sidder i England, men E-biludlejning garanterer dansktalende personale. Mere på www.e-biludlejning.dk

Avis
Et af de helt store amerikanske udlejningsbureauer med det berømte slogan "We try harder". Avis har sit navn efter Warren A. Avis, der grundlagde Avis i 1946. Avis retter sig traditionelt mod erhvervskunder, og priserne hører ikke altid til i den billigste ende af skalaen. Til gengæld har Avis kontorer over hele USA, så skulle noget gå galt, er der aldrig langt til hjælpen. Mange Avis-udlejningskontorer i USA tilbyder udlejning af GPS-navigatorer til 10 dollars pr. dag. Avis kører jævnligt kampagnepriser på billeje i udlandet, og så har selskabet en veludviklet dansksproget online-booking, hvor du selv kan søge efter biler og foretage din booking. Mere på www.avis.dk

Alamo
Fra at være et lokalt udlejningsselskab i Florida er amerikanske Alamo siden starten i 1974 vokset til at være et internationalt udlejningsselskab. Det er dog stadig især på hjemmemarkedet i USA, at Alamo for alvor er stærke.
Alamo går målrettet efter kør-selv-turister. I USA og Canada opererer Alamo med begrebet Alamo Gold, der inkluderer fri kilometer, alle forsikringer, lufthavnsskatter, op til tre førere samt første tank benzin. Alamo kom i 2004 til Danmark og har derfor dansk kundeservice og webside. Mere på www.alamo.dk

Copyright 2020 Florida lejlighed
 
      Startside        Kalender        Kontakt os