BELLA PIAZZA FERIELEJLIGHED ORLANDO PRAKTISK INFO KALENDER GÆSTEBOG KONTAKT OS

Dansk              English


Orlando er verdens største legeplads for både børn og voksne.

I alle verdenshjørner er der forlystelsesparker, dyreparker, botaniske haver, vandlande, cirkus, delfinshows, kort sagt alt hvad man kan forestille sig.

Af temaparks kan nævnes:

  • Walt Disney World
  • Universal Studios
  • Wet´n Wild
  • Sea World
  • Airboat
  • Cape Coral
Walt Disney World er med sine 100 km2 verdens største forlystelsespark og det mest kendte af dem alle. Ud over at du her kan møde Mickey, Minnie, Fedtmule og alle de andre venner, er der filmstudie, eventyrland, rutsjebaner, både dem med og uden vand, biografer. Ja man kunne blive ved.

Universal Studios en stor filmpark med sjove forlystelser fordelt under store filmtemaer så som Terminator, Jaws, E.T. og mange andre kendte film.

Wet´n Wild er et af verdens største vandland med de vildeste vandrutsjebaner og sejeste vandkanoner. Her er der alt hvad man behøver for at have en god dag, i våde omgivelser, for både børn og voksne.

Sea World er en af Orlandos populære attraktioner, hvor der vise imponerende shows med delfiner og de store fantastiske spækhuggere, og man kan opleve alverdens havdyr. Det er desuden mulighed for at kommer ud og svømme med de intelligente delfiner. En fantastisk oplevelse. Parken har derudover andre forlystelser som bl.a. rutsjebaner.

Airboat Everglades er en fantastisk nationalpark bestående af store sumpe og et imponerende dyreliv.
Everglades sumpene er med rette kaldet et af verdens underværker. De fleste forbinder nationalparken på Floridas sydspids med alligatorer, men i det kæmpe sumpområde lever også oddere, vaskebjørne, skildpadder og sjældne dyrearter som søkoen (manatee).

Cape Coral en lille familievenlig by beliggende direkte ud til den Mexicanske Golf på vest siden af Florida, tæt på de fantastiske øer Sanibel og Captiva samt den eksotiske strand Ft. Myers Beach. Her kan du nyde synet af delfiner der leger i vandet og pelikaner som altid er på jagt efter småfisk. Cape Coral er også kendt som 'Waterfront Wonderland' og 'Venice of America' grundet byens over 675 km kanaler og andre vandveje. Denne familievenlige by med dens 340 solskinsdage er perfekt beliggende for afslapning, oplevelser, vandsportsaktiviteter samt golf.

Copyright 2020 Florida lejlighed
 
      Startside        Kalender        Kontakt os